Ako blokovať zamestnanca

Návod

V návode si ukážeme ako blokovať alebo zrušiť blokovanie zamestnanca.

1. Z menu hore zvolíme menu Nastavenia kalendára.

2. Z menu vľavo vyberieme menu Zamestnanci.

3. Na obrazovke vidíme Zoznam našich zamestnancov. Stlačením ikony ceruzka budeme môcť urobiť úpravy v profile zamestnanca.

4. Zaklikneme na Blokovať zamestnanca !!!!

5.  Blokovanie uložíme kliknutím na modré tlačidlo Uložiť.

6.  V menu Zamestnanci vidíme vybraného zamestnanca ako blokovaného.

7. Blokovanie zrušíme kliknutím na menu ceruzka.

8.  Klikneme do okienka Blokovanie zamestnanca !!!!

9.  Voľbu potvrdíme kliknutím na modré tlačidlo Uložiť.

10. Vidíte, že zamestnanec je opäť aktívny.

Upozornenie:
Blokovanie zamestnanca nepoužívajte ak má zamestnanec voľno alebo dovolenku. Na to slúži menu Dovolenky.

Nenašli ste odpoveď na svoje otázky?